Försäljning Villa, Ban Phe, Rayong, Thailand, Cape Mae Phim

Försäljning - Cod. 25492

  • Typ: Villa
  • Område: 1000 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

Stor dröm villa på toppen av Cape Mae Phim och ligger bara 100 meter från havet och ett par hundra meter från huvudgatan i Mae Phim. Villan kan rymma upp till 10 personer samtidigt.
Huset är 200 kvm med ett stort kök och vardagsrum. På andra våningen har sovrummet en härlig utsikt över havet med badrum, balkong och en uteplats med jacuzzi. Det finns också 3 dubbelrum med egen ingång, dusch och badrum. Det finns också ett stort familjerum med badrum och kök som också har egen ingång.
Huset kommer med inernet med wifi. Rummen bredvid den privata poolen har egna badrum och nere finns ett stort rum med litet kök som passar dem med små barn eller om du bara vill ha lite privatliv.
Huset ligger i ett privat villaområde med gångavstånd till stranden och restaurangerna i den vackra Mae Phim. Mae Phim Beach är descried som en av de vackraste stränderna på fastlandet i Thailand och är känd för de mycket rimliga priserna skaldjur restauranger.
Mae Phim är ett trevligt och lugnt ställe och härifrån kan du enkelt resa till många av paradiset Isalnds och det finns många golfbanor inom en timmes resa.
Taxi till flygplatsen tar cirka 2,5 timmar. Pattays är cirka 1,5 timmar bort. Ban Phe ligger bara 15 minuter bort där färjorna till Koh Samed lämnar.
Pris: 14953000 Thai Baht

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB