Försäljning Hus, Udon Thani, Udon Thani, Thailand, 88 Moo 13 Ban Nongkan Non Sung Mueang Udon Thani

Försäljning - Cod. 33921

  • Typ: Hus
  • Område: 220 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

4 Bed, 3 Bath, 2 våningar Hem till salu i Udon Thani.

Denna 4 sovrum hem har byggts och färdats till en hög standard. Med ett modernt europeiskt kök, komplett med gasspis, högkvalitativ monterad i väggugn och mikrovågsugn. Detta hem har blivit välplanerat, med 6 högkvalitativa luftkonditioneringsenheter, vackra moderna badrum, en luxary walk in garderob i master suite, ett separat tvättstuga och 50 kvm skuggat däck på baksidan av huset, för att koppla av och njut av lugn och ro. Om du inte har hittat ditt drömhus än, vänligen ring oss, vi skulle vara glada att ordna en privat visning på det här fina hemmet.
Beläget i det fredliga Non Kaen Village, Non Sung, Udon Thani, kan detta luftkonditionerade, 270 kvm hem köpas eller hyras som ett fullt möblerat eller omöblerat, 4 sovrum eller 3 sovrum och kontor bostad.

På övervåningen, tillgodoses de sovande och reträtt områden med 3 sovrum, sovrummet har eget badrum och ett extra badrum för de återstående två sovrummen. Alla rum har fri utsikt över landsbygden från alla fönster. Varje sovrum har luftkonditionering. Det stora sovrummet är stort och rymligt med egen balkong. Vi kan detaljera allt det här objektet har, men genom att rulla igenom de visade bilderna, plus en privat inspektion, kan du se den verkliga skönheten i detta hem.
Detta hem kommer på 1 rai land, med 2 bil carport, gott om plats för ytterligare parkering, eller att bygga en lekplats eller för ytterligare byggnader som krävs. Det finns etablerade träd för skugga, flera fruktträd inklusive mango, och gott om plats för grönsaksgårdar. Det finns även tillräckligt med utrymme för att dela upp sektionen för att bygga ett andra hem, eller bara sälja en tredjedel av marken till en ny bostad. Detta skulle göra inköp av denna egendom helt fantastiskt värde för pengarna.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB