Försäljning Hus, Talang, Phuket, Thailand, 1/321 Phanason Park Ville, Thepkasatree Road

Försäljning - Cod. 36291

  • Typ: Hus
  • Område: 254 m²
  • Antal rum: 4.5
  • Våning: 1

KARAKTERISTISK HUS I PHUKET THAILAND MED VACKER GARDEN, PHUKET

Direkt från ägaren av huset

I en trevlig by på ca 300 andra hus ligger detta karaktäristiska hus på en ovanligt stor tomt på Phuket, ca 570 m2 med 3 sovrum och 2 badrum med en vacker trädgård och utekök med stor grill och täckt matplats och en fiskdamm med vattenfall. Detta hus är det perfekta tillfället för familjer, pensionärer, emigranter och trädgårdsälskare. Tomten är stor nog att bygga en pool senare (kostar ca 8000 CHF).
Building Information
Huset är möblerat och redo att flytta in. Det finns inga renoveringar nödvändiga, huset är i orörda skick.
Huset har en modern, skild från köket matsal. Från vardagsrummet leder 3 sovrum, ett med eget badrum och inbyggd garderob, också en separat familj badrum. Totalt 5 högpresterande luftkonditioneringsapparater installeras i alla rum i hela huset och färgade fönster skyddar huset från värmen. Anslutningen till den offentliga vattenförsörjningen, en privat brunn med grundvatten, en 2000 liters cistern och ett trevägs vattenfilter och kraftfulla pumpar garanterar en ren vattenförsörjning och ett konstant högt vattentryck. Telefon, Internet och 2 separata parabolantenner, 45 "LED-TV med Sensurround Blue Ray hemmabiosystem, elektronisk tvättmaskin, täckt parkering för 2 fordon, larmsystem, upplyst trädgård ger ett omedelbart känsla-gott klimat och välskött boende. Ett rörsystem under huset för insektsskydd ger skydd mot termiter och skadedjur. Huset överensstämmer med EU: s byggstandarder.
Från huset kan du njuta av en vacker utsikt över bergen i Phuket och öppen mark på 3 sidor av fastigheten. Ändå är det bara 5 minuter till den populära staden Thalang med alla bekvämligheter, som också garanterar en 24 timmars sjukvård och gym, en mängd butiker och stormarknader lämnar inget att önska. 3 gånger i veckan finns en stor lokal marknad i omedelbar närhet och skolor för alla åldrar ligger bara 5 minuter bort (internationella skolor 10 minuter). Skolbussar kör dagligen genom byn. Se omgivningen i detta hus för mer information om Thalang och omgivningarna.
Det finns ett brett nätverk av hantverkare (snickare, fönsterbyggare, murare, takläggare, Klemptner, Stromer och många fler), Storenbauer, stoppare, sjuksköterskor, städningsinstitut, taxi och bussförare, trädgårdsmästare, översättare D / F / E, advokat, internationell flyttning, caretaking i frånvaro, bara för att nämna några. Med husköpet kan du använda dessa kontakter till din fördel.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB